Održan drugi blok e-learning edukacije u projektu „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“

03.05.2016. 14:45

U petak i subotu, 29. i 30. travnja 2016. godine, održan je drugi blok edukacija o razvoju e-learning sadržaja. Tijekom mjeseca svibnja održat će se još jedan blok od dva dana ovakve edukacije. Voditelj je Edin Pajazetović iz zagrebačke tvrtke Eduinus j.d.o.o., a polaznici obuhvaćaju predavače i vanjske suradnike Učilišta Janus.

Edukacija o razvoju e-learning sadržaja provodi se unutar aktivnosti „Jačanje kompetencija predavača“ u sklopu projekta „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“. Projekt provodi Učilište Janus u partnerstvu s Građevinskim fakultetom Osijek i Udruženjem „Baranja“ iz Luga.

 

Naglasak drugog bloka bio je na praktičnom radu u Moodle-u. Polaznici su naučili otvarati nove nastavne tečajeve i unutar njih dodavati predmete te nastavne materijale. Unutar ovog bloka naučili su, također, kako izrađivati testove te su se na taj način upoznali sa svim mogućnostima i prednostima ovakvog načina testiranja.

Projekt „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“ financiran je u okviru poziva Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih - faza II sredstvima Europskog socijalnog fonda. Provedbena tijela u Republici Hrvatskoj su Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta (PT1) i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (PT2).

 

 

 

Arhiva vijesti