Održan polugodišnji radni sastanak zaposlenika na projektu „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“

19.08.2019. 11:10

U sklopu projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“, dana 13. kolovoza 2019. godine održan je polugodišnji radni sastanak zaposlenika na projektu u Domu kulture u Vardarcu. U sklopu aktivnosti obilježilo se pola godine rada zaposlenih žena iz ciljne skupine nezaposleni i dugotrajno nezaposleni, prezentiranjem dosadašnjih rezultata projekta.

O dosadašnjim rezultatima u provedbi projekta kroz podjelu kućanskih potrepština krajnjim korisnicima te statističkim pokazateljima o radu zaposlenica govorio je Voditelj projekta, koji je ujedno i Izvršni direktor udruge. Sve zaposlene žene iznosile su osobna iskustva o radu s korisnicima, podršci projektnog tima te suradnji s predstavnicima JLS. Također je bilo pitanja o održivosti projekta te prijedloga za moguća daljnja poboljšanja. U nastavku je bilo govora o planu godišnjih odmora te predstojećim aktivnostima u okviru projekta. Kao posebni gosti na događanje pozvani su prof. Martin Kovačević koji je kao vlasnik šljivika u Bilju donirao po par kilograma konzumnih šljiva zainteresiranim krajnjim korisnicima te udruga Snaga kulture iz Osijeka.

Događanje je na kraju obilježeno podjelom promidžbenih majica i ručkom za sve sudionike uz zabavno-glazbeni program koji je priredio davor Horvat, predsjednik udruge Snaga kulture.

Fotografije

image00012image00013image00014image00017image00044image00053

Arhiva vijesti