Održana tribina „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“ u sklopu projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“

12.04.2019. 15:12

Udruženje „Baranja“ kao partner-provoditelj projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“ iz pozivnog programa „ZAŽELI“ u suradnji s Policijskom postajom Beli Manastir organiziralo je tribinu pod nazivom „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“.

Tribina je održana u Bilju, u vijećnici Općine Bilje 10. travnja 2019. godine. Aktivnost je bila informativno-edukativnog karaktera s ciljem senzibiliziranja javnosti i podizanja razine samozaštite te smanjenja broja kaznenih imovinskih kriminaliteta i osjećaja straha od kriminala. Održanom tribinom se potaknulo promicanje kvalitete života u zajednici, produbljivanje suradnje policije, jedinica lokalne samouprave i građana kao i zaposlenica na projektu iz programa „ZAŽELI“ koje obavljaju poslove pomoći u kući, starijim osobama i osobama u potrebi, kao krajnjim korisnicima iz programa.

Tribinu je vodila policijska službenica iz PP Beli Manastir, gđa SANJA KNEŽEVIĆ tijekom koje su prisutni sudjelovali postavljanjem pitanja i iznošenjem svojih iskustava.

Arhiva vijesti