Novi „Dnevni boravak za krajnje korisnike iz programa ZAŽELI“

07.05.2019. 09:10

S namjerom aktiviranja krajnjih korisnika u svrhu prevencije socijalne isključenosti i dodane vrijednosti u provođenju aktivnosti pomoći u kući projekata iz pozivnog programa „ZAŽELI“ najavljuju se zajednička druženja pod nazivom „Dnevni boravak krajnjih korisnika iz programa ZAŽELI“.

Zajednička druženja za korisnike, ali i druge zainteresirane, održat će se:

  • u srijedu, 22. svibnja 2019. godine u Bilju u 14 sati i
  • u petak, 24. svibnja 2019. u Popovcu, također od 14 sati

Prostore za provođenje aktivnosti u društvenim centrima, odnosno domovima kulture osiguravaju Općina Bilje i Općina Popovac. Kao i u prethodno provedenoj aktivnosti u suradnji s udrugom Snaga kulture iz Osijeka, korisnici će moći sudjelovati u različitim društvenim igrama sa svrhom poticanja i animiranja prisutnih na međusobno druženje i interakciju.

U sklopu ovog termina posebno će se predstaviti učenici Osnovne škole „Matija Gubec“ iz Čeminca. Pod vodstvom učiteljice Tanje Sušac učenici će posjetiteljima prezentirati dio svojih aktivnosti iz rada dramskih, plesnih i glazbenih radionica.

Pozivaju se osobe starije životne dobi, korisnici usluga pomoći u kući iz programa „ZAŽELI“ i svi drugi zainteresirani da se uključe u ponuđene aktivnosti s ciljem unaprjeđenja kvalitete života starijih osoba u zajednici.

  

Arhiva vijesti