Najava tribine „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“

05.04.2019. 14:20

Obavještavamo zainteresirane mještane da će se održati tribina „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“ u mjestu:

Bilje 10.04.2019. (srijeda) u 14:00 sati u vijećnici Općine Bilje (Dom Kulture)

Udruženje „Baranja“ partner-provoditelj projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“ iz programa „ZAŽELI“ u suradnji s Policijskom postajom Beli Manastir organizira tribinu u Bilju pod nazivom „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“.

Cilj tribine je senzibiliziranje javnosti i podizanje razine samozaštite te smanjenja broja kaznenih imovinskih kriminaliteta i osjećaja straha od kriminala.Tribina je informativno edukativnog karaktera radi promicanja kvalitete života u zajednici, produbljivanja suradnje policije, jedinica lokalne samouprave i građana kao i zaposlenica na projektu iz programa „ZAŽELI“ koje obavljaju poslove pomoći u kući, starijim osobama i osobama u potrebi, kao krajnjim korisnicima iz programa.

Policijska službenica iz PP Beli Manastir, SANJA KNEŽEVIĆ će biti uvodničar na zakazanoj tribini. Nakon uvodnog izlaganja posjetitelji će moći postavljati pitanja policijskom službeniku.

 

Arhiva vijesti