Emitirana zadnja radijska emisija o projektu „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“

24.11.2016. 13:56

U utorak, 22. studenoga 2016. godine u 11:30 sati, u redovitom terminu specijalizirane emisije Radio Osijeka „Učionica“, emitirana je zadnja radijska emisija o projektu.

Učilište Janus, u partnerstvu s Građevinskim fakultetom Osijek i Udruženjem „Baranja“ iz Luga, provodi projekt „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“. U svrhu promocije i vidljivosti projekta, cjeloživotnog učenja i energetske učinkovitosti emitiraju se radijske emisije.

U utorak, 22. studenoga 2016. godine u 11:30 sati, u redovitom terminu specijalizirane emisije Radio Osijeka „Učionica“, emitirana je zadnja radijska emisija o projektu.

Ovaj put, novinar Neven Knežević imao je četiri sugovornika: ravnateljicu Učilišta Janus Željku Bartić Kukić, vanjsku suradnicu na projektu Jasnu Petrović, polaznika usavršavanja Instalater/ka solarnih sustava Ivana Jazbeca te polaznika osposobljavanja Toplinski/a izolater/ka u zgradarstvu Žan-Mari Marđetka. Ravnateljica i vanjska suradnica sumirale su proteklih 12 mjeseci projekta, govorile su o ciljevima projekta te ostvarenim rezultatima. Polaznici su govorili o edukacijama koje su pohađali, motivaciji za pohađanje te o svojim dojmovima i planovima.

Projekt „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“ financiran je u okviru poziva Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih - faza II sredstvima Europskog socijalnog fonda. Provedbena tijela u Republici Hrvatskoj su Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta (PT1) i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (PT2).

Arhiva vijesti