Održane tribine „Treća životna dob – Prijevare na kućnom pragu“

29.11.2018. 16:36

Udruženje „Baranja“ kao nositelj projekta „Pomoć sebi i drugima“ iz pozivnog programa „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena“ s partnerima Općinom Bilje i Općinom Popovac te u suradnji s Policijskom postajom Beli Manastir organiziralo je dvije tribine pod nazivom „Treća životna dob – prijevare na kućnom pragu“.

Tribine su održane u mjestima Popovac i Bilje. U mjestu Popovac tribina je održana 27. studenoga u prostoru vijećnice Općine Popovac, a u Bilju održana je 28. studenoga 2018. godine u vijećnici Općine Bilje. 

Tribina je bila informativno-edukativnog karaktera radi promicanja kvalitete života u zajednici, produbljivanja suradnje policije, jedinica lokalne samouprave i građana kao i zaposlenica na projektu iz programa „ZAŽELI“ koje obavljaju poslove pomoći u kući, starijim osobama i osobama u potrebi, kao krajnjim korisnicima iz programa.

Tribinu je vodila policijska službenica iz PP Beli Manastir, gđa Marija Lucić tijekom koje su prisutni sudjelovali postavljanjem pitanja i iznošenjem svojih iskustava.

Fotografije

123456

Arhiva vijesti