Održana završna Supervizijska radionica u okviru projekta „Zaželi – Program zapošljavanja žena u općini Bilje„

13.11.2020. 13:32

U Društvenom domu u Bilju je u utorak 10.11.2020. održan završni supervizijski sastanak za zaposlenice na projektu „Zaželi – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“. Kao i prethodne supervizijske sastanke i ovaj je održala Dušanka Kosanović, psihologinja iz tvrtke Refleksije d.o.o. Zagreb. Uz nazočnost članovs projektnog tima, voditelj, asistentica i terenska koordinatorica,na radionice su sudjelovale žene zaposlene na pružanju susjedske pomoći za krajnje korisnike.

S obzirom da je radionica ujedno i završna radionica u ovom projektu, teme susreta obuhvatile su pripremu za završetak sudjelovanja na projektu, dijeljenje iskustava u dosadašnjem radu s naglaskom na iskustva uslijed pandemije virusa Covid-19.

Održani sastanak ujedno je i završni u okviru ovog projekta te je u okviru supervizije provedena i evaluacija. U skladu s time, cilj rada na ovoj radionici bio je usmjeren na dijeljenje iskustava u dosadašnjem radu, s naglaskom na period od prethodne supervizije uključujući iskustva uslijed pandemije kao posljedice virusa Covid-19 te pripremu za završetak sudjelovanja na ovom projektu.

Analizom evaluacijskih upitnika koji su zaposlenice anonimno ispunile na kraju radionice zaključujemo da su žene/zaposlenice izražavanjem želje za nastavkom projekta ocjenile provedbu ovog projekta veoma uspješnim. Pozitivni učinci potvđeni su osposobljavanjem i zapošljavanjem žena, poboljšavanjem materijalne sigurnost neposrednom zaradom te pružanjem pomoći krajnjim korisnicima u potrebi, osjećajem vlastitog doprinosa lokalnoj zajednici.

Fotografije

2020.11.10.12020.11.10.22020.11.10.3