Udruženje "BARANJA" među dobitnicima javnih priznanja Općine Bilje za 2020. godinu

22.12.2020. 13:10
U povodu Dana Općine Bilje – Dana povratka dodijeljena su Javna Priznanja Općine Bilje. Kako svečana sjednica nije održana zbog trenutne situacije uzrokovane Covidom-19 i preporuke stožera CZ-e, u ponedjeljak, 21.12.2020. u Domu kulture u Bilju izvršena je podijele javnih priznanja. Javna priznanja uručio je načelnik Željko Cickaj sa suradnicima i članovima Općinskog vijeća.

 

Pročitaj više...

Održana završna Supervizijska radionica u okviru projekta „Zaželi – Program zapošljavanja žena u općini Bilje„

13.11.2020. 13:32

U Društvenom domu u Bilju je u utorak 10.11.2020. održan završni supervizijski sastanak za zaposlenice na projektu „Zaželi – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“. Kao i prethodne supervizijske sastanke i ovaj je održala Dušanka Kosanović, psihologinja iz tvrtke Refleksije d.o.o. Zagreb. Uz nazočnost članovs projektnog tima, voditelj, asistentica i terenska koordinatorica,na radionice su sudjelovale žene zaposlene na pružanju susjedske pomoći za krajnje korisnike.

Pročitaj više...

Suradnja s PU Osječko–Baranjskom na preveniranju prijevara osoba treće životne dobi

18.09.2020. 15:29

U okviru projekta „Zaželi-program zapošljavanja žena u općini Bilje“ a u suradnji s PU Osječko–Baranjskom Koordinatorica i Asistentica na projektu obilaskom korisnika usluga pomoći u kući i zaposlenica, provele su akciju promoviranja kampanje kojom se ukazuje na važnost zajedničke prevencije kaznenih djela prijevara a koje se najčešće vrše na štetu osoba treće životne dobi.

Pročitaj više...

Izrađen video zapis o rezultatima projekta "Pomoć sebi i drugima"

10.07.2020. 14:56

Nakon snimanja na terenu osobnih svjedočenja zaposlenih žena i krajnjih korisnika o rezultatima pružanja usluga pomoći u kući tijekom provedbe projekta te snimanja svjedočenja partnera i drugih dionika na Završnoj konfernciji projekta izrađen je videozapis koji promiče projektne rezultate projekta.

Promidžbeni video zapis možete pogledati na ovom linku

Pročitaj više...

Izvješće neovisnog revizora za 2019. godinu

26.06.2020. 11:26

Udruženje „Baranja“ je neprofitna udruga koja je u prethodnoj 2019. godini iz EU izvora i drugih izvora financiranja provodila razne projektne aktivnosti i imala ukupni prihod koji podliježe revizorskom uvidu koji se obavlja prema revizijskim propisima. Sukladno članku 32. Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija (NN 124/14) u ostavljenom roku na mrežnoj stranici Udruge objavljujemo uvid u financijski izvještaj za prethodnu godinu po neovisnom revizoru.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti