Projekti iz programa „ZAŽELI-program zapošljavanja žena“ u punoj funkciji „susjedske pomoći“ krajnjim korisnicima

06.04.2020. 11:03

Žene zaposlene na poslovima pomoći u kući i dalje redovito pružaju najneophodnije usluge starijim i nemoćnim osobama na području provedbe projekata „Pomoć sebi i drugima“ i „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u općini Bilje“.

Pročitaj više...

Za nastavak provedbe projekata iz Programa „ZAŽELI“ osigurane Propusnice

03.04.2020. 15:14

Udruženje „BARANJA“ kao poslodavac izdala je Propusnice za potreban broj zaposlenika danom stupnja na snagu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj koju je donio Stožer Civilne zaštite RH 23. 03.2020, a zatim su na vrijeme osigurane i E-propusnice za iste zaposlenike.

Pročitaj više...

Provedene edukativne radionice „Važno je znati – iskustvo oboljele žene“

21.02.2020. 15:33

Udruženje „Baranja“ je u suradnji s Udrugom žena oboljelih od karcinoma jajnika „JA KA“ Osijek organiziralo edukativne radionice otvorenog tipa na temu „Važno je znati – iskustvo oboljele žene“. Radionice su održane u utorak 18.02.2020. u Popovcu i Kneževu te u četvrtak 20.02.2020. u Lugu i Bilju. Na radionicama su sudjelovali zaposlene žene i krajnji korisnici programa „ZAŽELI“ iz tri projekta: „Pomoć sebi i drugima“, „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje“ provoditelja Udruženja „BARANJA“ te projekta „Zajedno za bolju i sretniju budućnost“ koje provodi Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir.

Pročitaj više...

Najava EDUKATIVNIH RADIONICA za korisnike Programa „ZAŽELI-Program zapošljavanja žena“

31.01.2020. 14:55

U suradnji s Udrugom žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika „JA KA“ Osijek za korisnike Programa „ZAŽELI-Program zapošljavanja žena“ organiziramo iskustveno edukativne radionice „Važno je znati – iskustvo oboljele žene“.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti